Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P87e23t83r 64S96k18á35c10e86l

13. 8. 2018 22:51

Že jsou lidé, kteří se narodili s anomálií...

V tomto nemohu souhlasit, protože anomálie je odchylka, vyjímečnost, úchylka od normálu. Logicky tedy není možné, aby se GLBT již narodili s takovým předpokladem. Sexuální orientace se projevuje kolem osmého roku věku dítěte a velmi je ovlivněno okolím, vychovateli. Není znám příklad z historie, kdy nejstarší syn statkáře, pokračovatel rodu, by byl gay. Měl možná jiné závislosti (holky, alkohol), ale podobné jako GLBT nikoliv. Starost o chod statku a přežití rodu jemu nedovolilo se účastnit Pride, apod. akcí. Takže jde o závislost - zkusíš to, zvykneš si a potom jsi na tom závislý. A závislost jako taková je léčitelná, ovšem pokud má dotyčný silnou vůli, dostatek zdravého rozumu. Těm věřícím jen vzkazuji z Desatera - cti otce svého i matku svou. A je to jasné, která matka si nepřeje být babičkou k dětem od svých potomků? Který děda není hrdý na svoje vnoučata? Zdravého rozumu je nám třeba, zvláště v této divné době. I když....:

Již stréček Křópal, jehož pořady byly v rozhlase vyhledávány našimi předky, říkával:

"Bodó se dit věce, že to hani pravda nebode!" Byla ještě tetička Křópalka a Jozéfek Melhoba (Václav Šindler). Je pochován na Ústředním hřbitově v Brně.

4 1
možnosti

Je sranda, když se lidé Vašeho typu odvolávají na zdravý rozum

3 2
možnosti
PM

Dobře napsáno

12 1
možnosti
KL

to byly doby, kdy se dalo všechno hodit na komunisty.

2 0
možnosti
MP

Jen doplním, že manželství sice skutečně je pouze lidský společenský konstrukt, ale je postaven jako nadstavba k rozmnožování, a to už žádný konstrukt není, to už má reálnou podstatu danou od přírody (muž + žena = dítě). Ano, historicky tam vždy byly i další motivy - šlo také o majetek, moc v zemi apod., ale vždy v souvislosti nebo prostřednictvím potomstva, takže ty budoucí děti tam vždy byly zakalkulovány. A tedy ano, manželství lidí, kteří nemohou mít dítě, je logický nesmysl. ALE, zde je třeba doplnit - to, že lidé nemohou mít děti, obvykle zjistí až mnohem později, třeba i mnoho let po svatbě, takže v době svatby byl jejich předpoklad dětí zcela racionální. Svatby staršího muže s mladou ženou jsou také v pořádku, protože muži neztrácí plodnost věkem (automaticky) jako ženy. Takže problémem by mohla být maximálně svatba ženy po přechodu, nebo lidí, kteří dopředu vědí, že jsou neplodní. ALE opět třeba doplnit - tyto hendikepy bývají způsobené zdravotními důvody (úraz, nemoc, případně vysoký věk, to lze do toho také zahrnout) a s takovými lidmi soucítíme a jsme k nim solidární, takže jejich svatbu lze akceptovat i tak. U homosexuálů ovšem toto neplatí, protože ti jsou obvykle zcela zdraví, kdyby "chtěli", tak si dítě mohou pořídit normálně (s někým jiným opačného pohlaví), takže není důvod být jakkoliv solidární. Je to jako rozdíl mezi člověkem, co má jen jednu nohu, a člověkem, co má normálně obě nohy zdravé, ale z nějakého důvodu jednu nohu nepoužívá a skáče jen po jedné. Také bychom asi přistupovali k oběma různě...

7 0
možnosti

Kdyby obsahovalo manželství a registrované partnerství úplně to samé, byl byste pro jejich sloučení do jednoho názvu a zákona a nebo byste byl stejně pro separaci?

0 2
možnosti
PK

Zejména poslední odstavec rezonuje s tím co si o této menšině myslím, ano paráda,ale za svoje...R^

7 0
možnosti
ND

Jakobyste napsala i mé názory. Velmi dobrý článek, říká fakta!!!

15 0
možnosti

Děkuji za názor, kdyby nic jiného, tohle mě definitivně přesvědčilo o naprosté nevolitelnosti Svobodných.

6 0
možnosti
Foto

Já nevím, Veroniko, kvůli takovým jako vy, se přes ta dvě procenta zase nedostanou ;-€;-O!!;-):-)

0 1
možnosti

R^

Dík za věcné shrnutí!

Manželství homosexuálů je jen provokace a nesmysl!

Adopce homosexuálními páry je poškozování dítěte, které potřebuje mít ve své rodině vzory muže a ženy, tatínka a maminky, pokud nemají mít narušený vstup do života a ztížené spolenské vztahy, ztíženou erotiku i sexualitu! Ano! Zeptejte se dětských psychologů!

:-)

14 0
možnosti
Foto

To by mě fakt zajímalo, jak se jim toho dostávalo v klášterech :-/

0 8
možnosti
ZJ

.... Za mě ....Superkarma R^R^!!

8 0
možnosti
JT

J82i53r24i 20T81i21c61h11y

13. 8. 2018 16:59

Bezvadne jste to vyjadrila. Kam to dospelo z puvodni tolerance se muzete presvedcit v situaci v Kanade. Homosexualove a jini devianti (statisticky) ovladaji zakony, prepisujoi skolni vyuku, vcetne oslavy lesbickeho vztahu pro prvnacky, trestaji heterosexualni nazory, nici kariery zodpovednych vedcu (Profesor Pederson? z York University), nehlede na homosexualni "manzelstvi", adopce deti, penze pro "manzely/manzelky", pracovni nahrady pro opatrovani "manzela", propagaci "continuity" pohlavi.

12 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 27,80
  • Průměrná čtenost 5496x
Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Seznam rubrik