Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S clankem souhlasim ale uz je s krizkem po funuse. Bohuzel. Uz pred rokem tu byly navrhy i ve snemovne jak predejit nekontrolovatelne migraci do Evropy. Cela snemovna a mozna i mnozi z vas se jim vysmivali... Ani se nedivim zakladanim domobran ve spolecnosti v Evrope. Kdyz nas neochrani stat tak musime sami

0 0
možnosti

je to jednoduché, představa těch, co si myslí, že jsou polobohy, sedíce v brdely, že do továren naženou mestice e+a a budou mergle na byznys je nesmysl, cikáni jsou v evrope minimálně 400 let, a podivte se, jediné zdokonalení je v sociální otázce a příjmu podpor, proč nám prást kuře z kurníku, když nám může šáhnout rovnou do kapsy.. to se naučili dokonale.

0 0
možnosti

Technická poznámka: Naprosto stejný způsob zabíjení, který má v ČR výjimku je i židovský košer. Já pořád slyším jen HALAL HALAL HALAL.

Zakázat je třeba obě tyto kruté porážky. Někdy mám pocit, jako by halal byl čisté zlo a košer naprosto v pořádku, přitom jde o jedno a to samé. Rv

0 0
možnosti

Naprosto bezmocní učitelé na německých školách.

Tady je jen špička ledovce:

https://www.youtube.com/watch?v=-N9jX2OLsfQ

Je to důkaz, že tihle divoši se díky benevolenci německé legislativy a hyperpolitické korektnosti stávají zločinci už v útlém věku.

Zmíněné video mi velmi důvěrně připomíná jednu naši minoritu.

3 0
možnosti

Národ, který si zažil fašistické vraždění na základě příslušnosti k politické skupině, k etniku či rase, komunistickou selekci podle třídní příslušnosti rodičů a zavírání pro politické názory či náboženství se najednou začíná klonit k odsouzení celé obrovské masy lidí jednoho náboženství (a dokonce i bez ohledu na to, že stejnou barvu kůže mají i třeba syrští křesťané, které běžný demonstrant proti islámu ani není od muslimů schopen rozeznat), protože se mezi ně vloudilo několik málo procent gaunerů.

Proč se tady tak vehementně volá po kolektivních trestech třebas v poměru 95%nevinných 5%vinných, ale nevolá se jen po potrestání reálných viníků?

0 10
možnosti

Několik málo procent? Proč si tedy s těmi několik málo procenty represivní složky jednotlivých států neví rady, před jejich činy zavírají oči, vymlouvají se na to že je málo policie (např.), ale jindy je najednou policie dost i se sprchovací technikou?

0 0
možnosti
Foto

J15i78ř14í 54L78i71b90e12r

11. 1. 2016 20:04

Děkuji, napsala jste to trefně. Samozřejmě karma R^

3 0
možnosti

Trefný článek. Ještě mám poznámku k tomu znásilňování. Pokud se vžijeme do situace běžného imigranta, tak je asi taková, že přijel ze země, kde znásilnění není v podstatě ani trestný čin, a jak je to v Evropě vlastně neví. Pak se ale doslechne o tolerovaném znásilňování v utečeneckých táborech. Tak to třebas taky zkusí a projde mu to. Pak sedoslechne o tolerovaném nebo nevyšetřovaném znásilnění nějaké Evropanky. Tak to taky zkusí a taky mu to třebas projde. A k němu se přidají ostatní. Až to vyústí v to že v tisíc imigrantů za jednu noc přepadne pět set žen. Zřejmě podle své zkušenosti předpokládali, že to je v pořádku.

Celé je to ale chyba evropské policie a politiků, že se dost dlouho zdráhali tomu znásilňování říct jasné NE.

PS: A jako perličku posílám odkaz na zdojový článek popisující, jak imigranti znásilsnili v Itálii humanitární pracovnici a její humanitární kolegové jí bránili oznámit to, aby to nevrhlo na imigranty špatné světlo.

http://www.corriere.it/cronache/15_settembre_25/attivista-stuprata-un-migrante-mi-chiesero-tacere-non-creare-scandali-496d3388-6370-11e5-9954-7c169e7f3b05.shtml

5 0
možnosti
Foto

To sexuální násilí se dalo čekat. Tolik nadržených mladíků, nevybité sexuální energie. Pokud nás neochrání naše vlády, musíme se bránit samy a tvrdě!!!

V poslední době nejlepší článek na toto téma, díky a velká karma R^

9 0
možnosti

Na nevibitou energii by mohly platit velká kladiva v lomech, třeba...

0 0
možnosti

I51v71a41n 75M60i78n49á21ř

11. 1. 2016 10:12

To, že se neustálá a nekritická obhajoba menšin začíná projevovat již zcela otevřeně - jako psychologický teror většiny - je nad slunce jasné !!! Důvodem relativně malého občanského protestu vůči muslimské migraci do západní Evropy, je především - strach! Strach z obrovského počtu, nevyzpytatelného islámského obyvatelstva, které již v těchto zemích žije - a znásobený hrůzou z těch dalších ... kteří se k nim po statisících derou! Neuvěřitelná, leč, bohužel, pravdivá skutečnost je, že tyto nebezpečné ekonomické vetřelce podporují levičácké vlády těchto zemí zcela programově! Tito neomarxisté tak mohou zcela záměrně připravovat zánik demokracie - kterou islám tradičně nesnáší !!!

8 0
možnosti

Evropa ale by neměla bránit jen ty slabé a nejslabší, ale všechny Evropany. Neměla by dopustit, aby se v Evropě rozvíjely jiné, než ty evropské - kultura, tradice a zvyky.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS