Diskuse

No a co

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příkazy mužské i ženské obřízky jsou v hadísech.

0 0
možnosti
Foto

Islam tady mame jiz desitky let. Desitky let vam to nevadilo a ted si chcete honit ego na nejakem udajnem vyroku? Trapne.

5 33
možnosti

Jenže islamizace má pane Vanourku postupná stadia. Po několika desítkách let, kdy se (tam v Evropě) muslimové rozmnožili do počtu více procent. vynutili si uznání jistých práv, doknce své vlastní legislativy, žádají dnes ještě více, což jim dává stále více odvahy se více a hlasitěji domáhat dalších posunů k islamizaci.

18 1
možnosti
KS

K74a32r26e72l 10S22a84r26d55a

23. 7. 2015 10:56

Výborně napsáno! Sluníčkové slečny si totiž myslí, že jim by se nic podobného nemohlo stát, protože muslimští muži by ocenili jejich vstřícný postoj. A protože sluníčkářky o islámu (a o světě vůbec) nevědí zhola nic, netuší jak moc se pletou. Takže karma R^

20 2
možnosti
SP

Další sociolog amatér ? ;-D

1 10
možnosti
Foto

I43l20j95a 92H36y19n25e70k

21. 7. 2015 9:22

Karma dostihne i radikální islamisty

5 0
možnosti

Prý se mezi nimi rozšířily jakési masožravé bakterie, tak je snad ohlodají až na kost :)

0 0
možnosti
Foto

21. 7. 2015 8:17

Bravo! Šířím dál :)

6 2
možnosti
Foto

Šiřte a vysvětlujte.Tolerance zla je spolupachatelstvím.

11 1
možnosti
Foto

Myslete na to až budete tleskat Konvičkovi.

2 1
možnosti
KA

K45a63r98e29l 68A97d23a84m

21. 7. 2015 1:25

Dovolím si trochu parafrázovat výrok jednoho velkého vojevůdce. 

"My nezemřeme za svoji víru, ale donutíme ty bastardy na druhé straně zemřít za tu svoji"

.. a dodávám, bude li to nutné.

32 0
možnosti
Foto

Zlatý G.S.Patton.R^

6 0
možnosti
VD

Ještě si dovolím podotknout, že tón, kterým rádoby osvíceně promlouváte k hypotetické "sluníčkové slečně" je dost kuriózní. Zřejmě předpokládáte, že demografická skupina, kterou v příspěvku povrchně popisujete, je nositelem nebezpečných představ a tužeb a potřebuje tudíž vaši osvětu založenou na strašidelných fabulacích. Vaší opozicí je ve skutečnosti řada vzdělaných žen rozličných věkových kategorií, které strávily nebo nestrávily nějaký čas v muslimských zemích, které jsou vzdělané více nebo méně, mají různě dlouhé a různě zaměřené kariéry, mají i nemají děti, jsou pohledné i škaredé, vlastní byty nebo bydlí v podnájmech nebo u rodičů nebo na ulici, ale především svůj názor na eventuální příchod vyššího počtu migrantů do ČR staví na faktech nikoli na nepodložených domněnkách, nezpracovaných emocích nebo snad vysněných představách.

8 55
možnosti

Opět se naplnilo známé pořekadlo o potrefené huse...

7 1
možnosti
VD

Váš příspěvek sice nese formu osvěty, ale vaše tvrzení jsou zcela fiktivní a vlastně se docela podobají vylhaným kázáním, která jsem měla možnost vyslechnout v některých muslimských zemích od některých samozvaných a nevzdělaných muslimských "kleriků". Zjednodušeními, která prezentujete jako spolehlivou pravdu nepřispíváte bohužel žádným konstruktivním způsobem do diskuze o imigraci ani do společenské diskuze obecně. Pouze se snažíte vybudit emocionální reakce na neprokázané hrozby. Vy pouze živíte již rozšířenou děsuplnou fabulaci o budoucím českém "chalífátu"

Nejsem si vůbec jistá, co má podle vás znamenat, že se něco děje "ve jménu islámu nebo alespoň se souhlasem islámu". Nic z toho, co uvádíte nevychází z Koránu. Zároveň uvádíte jakési silně odvozené muslimské "pravdy", o kterých většina muslimů pravděpodobně nikdy neslyšela. Žena není majetek. V jakých islámských textech je prosím vás kde co popsáno? Co to prosím vás vykládáte za bludy?  Prosím neodvozujte od právního řádu a zvyklostí uplatňovaných v Saúdské Arábii, Íránu nebo Afghánistánu životní styl a reálie ostatních muslimů. Uvědomte si, že polovina muslimů světa žije v zemích jako je Indonésie, Indie, Bangladéš a Turecko. Všechny čtyři země jsou dle ústavy sekulární, v Indii působí problémy zcela jiné tradice než je islám, ve všech čtyřech zemích si můžete zajít na jakýkoli koncert chcete a ženská obřízka se tam nepraktikuje. Samozřejmě, že nepopisuji celou jejich realitu, ale to vy také ne. Především ale neexistuje absolutně žádný důvod, proč by se někdo měl snažit převést  do ČR vámi účelově vybrané děsivé skutečnosti menšinového procenta muslimských komunit ve světě.

Pokud chcete šířit osvětu, šiřte prosím fakta, nikoli výmysly. Skutečnost islámu je nesmírně komplikovaná a málokdo se může považovat za odborníka. Dovolit si generalizace, kterých se dopouštíte vy, to je čirá hloupost nebo účelové šíření strachu.

11 55
možnosti
VM

V podstatě chcete říci že jsou i muslimové kompatibilní s evropskou kulturou. To je určitě pravda, ale z praktcického hlediska je mnohem důležitější fakt že cca 1/3 mladých muslimů usazených v UK a Francii (2há a 3tí generace) podporuje islámský stát.

Podobně muslimové mohou žít vedle křesťanů, ale důležitější je že v evropě vytváří obrovské vyloučené a uzavřené lokality. Atd. atd... abych to shrnul, když potkám 3 muslimy, je pro mě klíčový ten jeden co mě bude chtít zastřelit, ne ti zbylí 2 umírnění.

28 1
možnosti
Foto

Moc pěkně napsáno. Osobně se domnívám že společnost je (nejen) v této otázce rozdělena na idealisty a realisty, Vy stojíte nohama pevně na zemi.

24 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 27,80
  • Průměrná čtenost 5496x
Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Seznam rubrik