Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Ale neříkej to ve škole, neříkej to nikde - to jsem slyšela doma od roku 1949, kdy jsem šla do první třídy. Tenkrát šlo rodičům minimálně o vězení. Ano, jsou tu problémy, ale co se stane lidem dnes, například Vám, za to, co jste napsala? :-/ Slova, slova, skutek utek.

1 2
možnosti
LC

Klíííd, to přijde. Zatím to je takové soft. Ale jsou země, kde už za nekorektní vyjádření lidi z práce vyhodí. Významná firma či stát si přece nemůže dovolit takového člověka zaměstnávat. No a že se i u nás už vytváří seznamy nepohodlných, o tom nepochybujte.

4 0
možnosti

Rv

Snad to není tak zlé!

:-)

1 4
možnosti
MK

Děkuji moc, shrnula jste základní problémy současnosti velice pěkně.

8 1
možnosti
LM

Koukám, že žiju v nějakém úplně jiném světě 8-o

PS: možná byste měla dětem najít jinou školu. Tohle zní dost děsivě.

6 1
možnosti
LB

Nejspíš měla autorka zmínit, na kterých školách se děti učí o islámu. Já takovou zkušenost nemám.

1 0
možnosti
PK

Moc bych si přál, aby media a i obyvatelé této krajiny mohly a nazývali věci pravými jmény, nikoliv nepřizpůsobiví ale cikání, nikoliv uprchlící , ale hordy bažící po mobilu s neomezeným limitem, nikoliv agresivní útočníci, ale islamisté atd. Taky bych plédoval za absolutní svobodu slova, nejsme tak natvrdlí , abychom si vše nepřebrali.....jinak karma za článekR^

13 1
možnosti
LB

Proč se domníváte, že nepřizpůsobiví jsou jen Romové?

V 90. letech Česko přijalo několik tisíc válečných uprchlíků z bývalé Jugoslávie. Ví snad někdo o tom, že by byly s nimi nějaké problémy? Většina z nich se vrátila domů, menší část tu zůstala a díky tomu tu máme skvělé chirurgy a další kvalifikované lidi, kterých je u nás nedostatek.

Mimochodem, Česku reálně hrozí, že bude mít velké problémy s vodou, lesáci zase tvrdí, že kůrovcová kalamita narůstá do takových rozměrů, že můžeme přijít o lesy. Takže nelze vyloučit, že Češi budou jednou také ze země utíkat a hledat azyl jinde.

1 3
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 27,80
  • Průměrná čtenost 5496x
Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Seznam rubrik