Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Už som to kdesi uviedol: Je tragédiou, že islam a jeho implementáciu do našej kultúry, hodnotia ľudia, ktorí ho poznajú nanajvýš ak z dovolenky kdesi v Tunise, či Egypte. Počúvajte ľudí (a riaďte sa ich názormi), ktorí v moslimských krajinách žili a pracovali roky!

Pre skutočné pochopenie problému odporúčam faktografickú knihu, napísanú za pomoci ČSAV v r. 1965 : Jan Pilát: Dobyvatelé, proroci a patrioti, aneb pět indických staletí.

Krátky citát: "Poprvé byl Muslimskou ligou jako reprezentativní organizací, formulován požadavek rozdělení Indie a vytvoření nezávislého Pákistánu. Žel, již název rezoluce ukazoval, že Džinna a vedení Muslimské ligy se dávají cestou zaostalého a nesnášenlivého náboženského fanatismu. Pákistán znamená asi tolik jako "Země čistých" (pák - čistý) a logicky byla tedy Indie pojímána jako "země nečistých". Byla to jen nepodstatná obměna agresivního islamského dělení světa na "dar-ul-islam" (země islámu) a "dar-ul-harb" (země války)..."

15 0
možnosti

Výstižné a bohužel pravdivé.

Zákaz Islámu v Česku, dokud Saudové a další Islámské země nesjednotí a zásadně nezmění výklad Islámu, je plně na místě.

Karma, jen si musíme dát při volbách pozor, abychom nevolili politiky, kteří by nás byli ochotni zase prodat!

19 1
možnosti
PS

Jsem zvědav jak vás označí místní zastánci náboženství míru. Asi xenofobni rasistka, protože nálepku Daliborek u vás nemohou použít.

3 0
možnosti
ER

E90v12a 28R11o87s21o89v21á

11. 9. 2017 16:01

Tak takovemu clanku plnemu nenavisti karmu rozhodne nezvysim!;-€

2 30
možnosti
PB

P33e10t36r 90B57u21r94i15a41n

11. 9. 2017 18:00

A navíc je pravdivý, tedy dvakrát zle :-)

15 0
možnosti
PB

P67e24t72r 65B46u71r19i60a60n

11. 9. 2017 13:38

Naprosto přesně a perfektně napsáno! Karma.

18 1
možnosti
Foto

Za pár týdnů jsou volby, máme možnost ovlivnit běh událostí.

Musíme volit strany, které nechtějí výměnu obyvatelstva, které trvají na dodržování smluv a zákonů.

Pokud Brusel nedodržuje Schengenskou smlouvu ani Dublinské dohody, musíme jasně říci naše ne.

Volme více svobody !

26 1
možnosti
ZB

Pokud by jste opravdu chtěla vnímat realitu,viděla by jste,že počet utoku spáchaných islámistickými fanatiky se v tomto roce zmenšil.Takové to výkřiky ve stylo co muslim,to islámistický fanatik a terorista je opravdu velmi hloupé.Což se není co divit,pokud se nechá člověk ovládnout jen emocemi,strašením a hysterií,nikdy na nic chytrého nepřijde...nebo Vy to máte v životě jinak?

5 32
možnosti
Foto

Pane Bárto, Islám je náboženství, které není ani umírněné ani mírumilovné. V islámu mají nejvyšší autoritu duchovní - imámové. Islámské náboženství rozlišuje pět základních sekt. Je vcelku jedno, který imám vyhlásí jakoukoliv fatwu, neboli stanovisko. Pokud například egyptský imám vyhlásí fatwu, že muslimové musí bojovat s Američany kdekoliv na světě, potom se touto fatwou musí řídit všichni muslimové, třeba i v Číně nebo Kazachstánu, to není podstatné. Podle islámského práva šaría je muslim povinen bojovat a zemřít a potom bude odměněn 72 ženami a mladými chlapci Fatwa ukládá povinnost pravověrném muslimovy zabíjet nevěřící, kdykoliv a kdykoli je to možné a to nejvyšší náboženské nařízení je bráno doslova. Pramen: Dr. Salman Hasan (Salman Hashim Hasan Al-Baidhani)

28 2
možnosti
MK

Popis současného stavu je dobrý; chybí návrh řešení, jak dál ČR (V4) v EU a další, co s muslimy (islámem), kteří již v Evropě jsou.

U nás je jakákoli islámská organizace nezákonná - zák. 3/2002 sb. § 5

9 1
možnosti
ZB

Fanatický příznivec Konvičky píše hlouposti...pokud vím Váš guru řešení měl,masokostní moučku...kdy bude konečně plná ta Letná?Volby za dveřmi a budoucí premier a zachránce vlasti Konvička nikde....;-DA to tu měl tak vysokou karmu a šel s ním "všechen lid"....

4 15
možnosti
ZH

Doporučuji antidepresiva.

3 21
možnosti
BH

Jiní by zas měli šetřit na rakev, když ne pro sebe, tak zcela jistě pro širší příbuzenstvo...

5 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 27,80
  • Průměrná čtenost 5496x
Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Seznam rubrik