Diskuse

Je libo salámeček?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A myslíte si, že slušná muslimka půjde v burkinách na koupaliště? Že jí to manžel dovolí? Daleko mravněji přece vypadají tankiny nebo koupací sukénky. A ty se u nás nosí. V burkinách je na první pohled žena obtažená od hlavy až k patě a tělo je více zdůrazněno než v plavkách.

0 0
možnosti
Foto

Velmi výstižně jste to popsala R^

0 0
možnosti

R^R^Už jsem to jinde napsal a nebudu to vymýšlet znovu; a bylo by toho na knihu.

Nemám zájem se honit za každou českou "Burkinou", ale pokud bych tam byl, asi bych se neudržel upozornil dotyčnou, že porušuje hned několik bodů islámských pravidel: nemá se co bavit s cizími chlapy, má klopit zrak a nedívat se mužům do očí; pak je z ní vyzývavá štětka. A vůbec nemá mezi nahatými lidmi co pohledávat, zvláště když je bez mužského doprovodu. Když jí nejsou svaté texty dost závazné, proč má vůbec na sobě vyzývavé hadry?!!

Je to stejné, když u Jílkové byly zahalené muslimky a m.j. potvrzovali, že se muslimské ženy zahalují, aby ji cizí muži neokukovali a že jejich tělo spatřit jen partner. Opak je pravdou; každá je hned pro svůj úbor středem pozornosti (a ony to vědí) a aby nebyla k přehlédnutí, má pestrobarevný nebo pastelově zbarvený šátek opatřený velkou broží. To, že je každá zmalovaná jako barbína je už standard; pro koho se se maluje?

1 0
možnosti
Foto

P76e36t44r 58H58a88h60n

20. 7. 2017 10:17

Souhlasím bez výhrad. KarmaR^.

Benevolence vůči "burkinám" je jen další projev třeskuté multikulturní korktnosti a tolerance vůči netolerantnímu politickému náboženství. Kopání vlastního hrobečku pomocí onoho sálámečku.

4 0
možnosti

Pokud nepustíme do bazénu muže v šortkových plavkách s tím, že je to nehygienické (osobní zkušenost mého syna) a pustíme tam ženy obalené látkou kolem dokola, pak je něco špatně. Bez ohledu na cokoliv jiného.

6 0
možnosti

I já karma a máte naprostou pravdu.

Islám je kultura , která k nám nepatří a bojovali proti ní i naši předkové.

Obhájce islámu deportovat do těch zemí , kde islám má domov.

8 0
možnosti

Zkuste si někdy v bazénu ve sprchách, ale abyste nevypadala jako uchyl, podívat, kolik lidí v normálních plavkách, se před vstupem do bazénu neumyje, nebo pod sprchou jen projde. To je jen podotknutí, poznámka k hygieně obecně. Je to fakt hnus.

1 3
možnosti
Foto

Ale nekoupou se v burkinách, že?

4 0
možnosti

Souhlas ale už vidím ta jména co Vám to "nandají".

3 0
možnosti