Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Rozhodně jeden z nejlepších článků na toto témaR^!

16 0
možnosti
Foto

K33a58r44e12l 37R82a25d24a

9. 1. 2016 11:53

R^R^ Velmi přesné. Jen bych dodal, že zavraždění 140 lidí bandou muslimů posloužilo jako vhodná záminka k vyhlášení vyjímečného stavu. Tedy snad ,,dočasnému" nastolení tvrdé fašistické diktatůry. Prakticky jde o drastické omezení práv slušných občanů, budoucích obětí. Dalším atentátníkům to způsobí jen mírné komplikace, ale nezastaví je.

13 0
možnosti
DK

Takze jinak receno, nez se sem zacali stehovat muslimove, znasilnovani neexistovalo? Asi byste si mela precist kriminalisticke svodky treba jen za dobu existence Ceskoslovenska, kdy se neda o jakemkoliv multikulti mluvit, a budete velmi prekvapena a vhlavne prestanete takto absurdne spojovat, co spolu nesouvisi.

Jo, ze nezvladnuta imigracni politika je problem. Jenze je velmi pravdepodobne, ze stejne dusledky by mela i stejne silna vlna pristehovalcu treba z Jizni Ameriky nebo treba z Ruska, co jsou regiony s krestanskou nabozenskou zakladnou. Jo a treba judaisticky nabozensky ritus neni o nic vabnejsi podivanou nez ten muslimsky. Ale to chce trochu vic, nez jen papouskovat zkratky z medii.

0 23
možnosti
JH

Nechápu, jak někdo může byť jenom srovnávat, ale dokonce i bagatelizovat znásilnění "běžné", prováděné úchylem a hromadné znásilňování a okrádáni v Kolíně a jiných městech, jak vy teď činíte8-o. Takové akce byly opravdu naposled ve středověku.

21 0
možnosti

Pravdivé a výstižné, tleskám autorce za skvěle napsaný blog, dávám karmu a ptám se? Má Evropa ještě šanci k záchraně nebo si už Evropanky mají balit kufry k emigraci?

23 0
možnosti
PS

Evropa a potažmo náš národ šanci určitě má. Stačí jedno - zdravý rozum. Toho je nám třeba jako soli...R^

4 0
možnosti
JP

"Milé ženy, nedivte se, že jste znásilňovány. Podívejte se na sebe, jak vypadáte?". Nad těmito slovy občas uvažuji. Jednak v historii byl zajímavý příběh, kdy křižáci měli s sebou manželku. Islámský obchodník nechápal, jak je něco takového možné, jaktože má žena takovou pravomoc a volnost v jednání (a přitom není ani se nechová jako nevěstka).

Druhá úvaha je o pokoušení, kterému jsou dnes chlapi vystaveni. Někteří zavádějí úplné naháčství. Je mi to odporné, obsazují beze studu často rozsáhlá území, fuj. Oblečení je mravné nebo ne. Celkem dobře to mají zvládnuté Italové. Mají namalované na cedulce, jak se má obléct člověk, aby nebudil pohoršení. Všechno se ale do schematického obrázku nevejde. S tím nemám obtíž sám, ale tam platí asi ten Váš úvod. Neukazujte v kalhotách to, co se patří přikrýt. Takovým ukazováním se člověk hlásí k působení všech nestydatých médií. Ne středověk, ale přihlášení se k opicím.

0 12
možnosti
Foto

K98a79r97e67l 35R58a87d91a

9. 1. 2016 12:04

Asi deset let jsem pravidelně navštěvoval nudistickou pláž. Za těch deset let se tam nevyskytlo jediné znásilnění. Budete se divit, ale navzdory stovkám až tisícům naháčů se tam muži k ženám chovali galantně a s úctou. Sexuálního násilí se nejčastěji dopouštějí zapšklí nadržení moralisti. Ti jsou většinou z nudapláží tvrdě vykázáni i s nějakými boulemi.

:-)

16 0
možnosti
Foto

Vzkaz pro autora článku: Spíte na vysoké posteli? Poradím Vám, spěte raději na matraci, potom ty pády na hlavu nebudou z veliké výšky. ;-D

0 21
možnosti
AH

Máte snad osobní zkušenost s pády z postele?? A ty následky, což? :-P

16 0
možnosti
Foto

A kde je najednou to volání po genderové vyrovnanosti? Inu, milé dámy, nezbyde vám, než si koupit pepřák, skládací obuch a naučit se nějaké karate.

A když nedovedete své manžely či přátele přimět k tomu, aby už s tím něco udělali, pak je rada drahá.

I Karel IV. musel být k některým činům silně popíchnut svou chotí.

A my se stále spoléháme jen na naše vlády, případně Blanické rytíře. A nebo, jak tu někteří propagují, máme prosit o pomoc Boha.

Jen si ne a ne všimnout, že pomocnou ruku nejspíš najdeš na konci své paže.

Ale jinak karma.

5 1
možnosti
SS

Na konci sve paze casto nachazim SIG P-226 ... A od Boha zadam klidnou ruku a presnou musku. ;-D

0 0
možnosti
JC

Nesprávné užívání slova "středověk" mne velmi irituje.

Středověk je období od pádu Římské říše do objevení Ameriky.

V tomto období bylo sice značné intelektuální temno, nikoli však nesvoboda.

Byla to doba drsná, nikoli nesvobodná.

Teprve až středověk skončil, začala nesvoboda. A to místy a časem i dost drsná, kdy se skoro všichni stali téměř otroky.

2 1
možnosti
JH

Ano, svobodně hordy Turků drancovaly Evropu a znásilňovaly. A stejně tak svobodně křižáci plenili Jeruzalém. Tolik svobody...

5 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 27,80
  • Průměrná čtenost 5496x
Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Seznam rubrik