Diskuse

No a co

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s vámi, co se týká špatného systému, na kterém parazitují mnohé skupiny bez ohledu na náboženství. O tom se nepřeme, pane Chuchmo. O čem se přeme, je islám. Můj postoj naprosto není proti postoji Svobodných. Přečtěte si článek ještě jednou a zjistíte, že neosočuji muslimy jako takové, mluvím o ideologii islámu. Tedy ani článek není v rozporu s bodem 8 ;-) , nekriminalizuji muslimy ani je neodsuzuji na základě náboženství, jen a pouze mluvím o islámu. Ale samozřejmě máte plné právo můj článek odmítnout, za to se na vás nemůže nikdo zlobit :-). Děkuji za vaši reakci

6 2
možnosti
Foto

Spojujete dle mého politický islám s náboženstvím. Strašíte před politickým islámem a spojujete to s kritikou těch, kteří se zastávají islámu jako náboženství a muslimů jako jednotlivců. Tím se rozcházíte s postojem Svobodných.

2 9
možnosti
Foto

Ale my už tu islám máme a donedávna jste o tom ani nevěděla. Pár křiklounů si na tom chce udělat kariéru a využili nynější imigrantské vlny, kterou jsme mimo jiné rovněž způsobili z velké části my a hlásají strach a nenávist, aby jich využili ke svému vstupu do politiky. Ty hrůzostrašné projevy islámu, které popisujete se nekonají v zemích, kde je poměr muslimů mnohem vyšší než je u nás nebo v západní Evropě. Jak je to tedy možné, že Evropa má s nimi takové problémy? Není to právě systémem? Oni se jen chovají stejně jako my a sice v bezprávním parizitickém státě se prostě chovají jako paraziti. Ale v tom se drtivá většina nás nijak neliší od nich. Jako členka Svobodných byste o tom mohla něco vědět. Nebo jste u Svobodných aniž byste tušila, jaké prosazují principy a co vlastně znamená pojem svoboda?

3 19
možnosti
Foto

V západní Evropě existují no-go zóny. Místa, kam si netroufá vstoupit ani policie. V Evropě je v islámské komunitě již dávno uplatňováno právo šaría. Ono to chce sledovat také jiná zpravodajství, než televizní noviny na kterémkoliv z českých kanálů. Tyto projevy, o kterých jsem psala, se konají právě už i v té Evropě, pane Chuchmo. A co se týká Svobodných - svoboda je právě hlavním pilířem Svobodných - a s vítězstvím islámu na tuto svobodu můžete zapomenout.

A k postoji Svobodných - zde odkaz: https://web.svobodni.cz/clanky/postoj-svobodnych-k-islamu

15 0
možnosti
JK

Islám není kompatibilní s demokracií, a to je pro mě naprosto zásadní fakt. 

""Na Západě se často používá termín ‚umírněný islám‘. Jenže takový popis je pohoršlivý a uráží islám. Neexistuje nějaký umírněný nebo neumírněný islám. Islám je islám a tím to končí.“ Myslí si někdo, že to řekl nějaký xenofob, rasista nebo ex-muslim? Kdepak. Tohle řekl prezident Turecka Erdogan. Chce někdo tvrdit, že nezná islám?

Už při slabé přítomnosti v zemi vytváří paralelní společnost

ESLP: Vstoupit do cizí země a usídlit se v ní není lidské právo - http://www.ceska-justice.cz/2015/05/eslp-vstoupit-do-cizi-zeme-a-usidlit-se-v-ni-neni-lidske-pravo/

USA už to ví: Fašistický islám je neslučitelný se svobodou nejen slova http://jdem.cz/bseeg9

Káhirská "Deklarace lidských práv v islámu" z r.1990 - http://jdem.cz/bseeh2

Luděk Frýbort: V islámu človek nemá svou vlastní vůli, svou zodpovědnost, tím pádem ani svědomí - http://www.rozhlas.cz/dvojka/kupredudominulosti/_zprava/ludek-frybort-v-islamu-clovek-nema-svou-vlastni-vuli-svou-zodpovednost-tim-padem-ani-svedomi--1512205

Imigrace z mimoevropských zemí náklady 120 mld. liber http://jdem.cz/bsaek6

Švédsko a náklady masového přistěhovalectví - http://jdem.cz/bsaem6

Pravdoláskovníci, řežete tu větev pod námi usilovně ! -- Vítejte v Evropě! Objevili jsme web pro uprchlíky s návodem na infiltraci EU - http://jdem.cz/bsfsf9

21 0
možnosti
JZ

J73a69n 64Z79a81b86a25b71a

25. 7. 2015 19:18

Jakékoliv ortodoxně vykládané a hlavně vykonávané náboženství není kompatibilní s demokracií.

3 0
možnosti
PP

Tak hold těm slunickarkam tedy budem prát, ať je nějakém islamisty kulturně obohatí. Pak možná procitnou a sundání si ty růžové brýle.

7 1
možnosti
KS

děkuji za tento článek !

9 0
možnosti

J23o81s22e96f 69Š32p35e84r38l

24. 7. 2015 23:28

Úplně přesně tyhle typy vidím. Sám jsem za mlada chodil na demonstrace proti rasismu, násilí, za práva zvířat a podobně. Společné to mělo jednoho jmenovatele, většina z angažovaných moc nepracovala, někteří vůbec, ale hlavně když bylo na jointa nebo pivo. Většina byla proti globalizaci, teď tvrdí, že multikulturní společnost je strašně fajn. Co jiného je multikulturní společnost, než další projev globalizace. Dalším jmenovatelem je, že jejich schopnost se integrovat mezi své také není moc velká, protože jsou to experti, kteří tráví svůj čas pojížděním po kdejaké kulturní akci, nekonečnými rozhovory o kultuře, letní fesťáčky, takže nezbývá moc času na to ani vydělat na nájem, natož si platit zdravotní a sociální. Z takových rostou ideální squateři, sběrači prošlých potravin v kontejnerech u obchoďáků, pouliční bubínkáři a všelijaké další strašně užitečné profese / neprofese.

S jednou takovou jsem rok a půl bydlel, zbyl mi po ní dluh za nájem 16 tisíc, ale první se zaříkala, že bychom fakt jako měli těm imigrantům vážně pomoc. Samozřejmě tím myslela, že "MY" bychom měli pomoc, ale ne "ona", však přeci ona nemá ani na pití v té hospodě, takže popíjí kohoutkovou vodu...ta by přece měla být zadarmo, ne ?

35 0
možnosti

Tak tak, sluníčkáři jsou jen takové přestárlé dětičky, které odmítají dospět, ale strašně touží být dospělými. Pokud z toho nevyrostou, stanou se z nich zpravidla alkoholici, feťáci a jiní loseři.

15 1
možnosti
MV

Navíc potíže s podobnými přistěhovalcu - podle zkušeností v Evropě - jsou až ve druhé generaci.

4 0
možnosti
MV

Zajímavě napsaný a věcný článek na téma: http://dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015071601 - Aneb, kolik imámů, tolik výkladů Islámu, obzvláště u Sunnitů, kterých je veliká většina. Je to nesrovantelné s např. katolickou vírou, protože tam není hierarchická struktura (zvláště na venkově) a neexistuje "oficiální a schválená" verze výkladu. Takže se pak může lehce stát, že po nějakém násilné aktu šíření víry, oslovení představitelé u nás říkají - to není Islám, ten hlásá něco jiného. Ale je, ale jen podle jejich interpretace a těch je tolik co jeho vykladaču.. I "oficiálních" verzí je několik.

12 0
možnosti

J34o42s90e34f 65Š40p14e94r19l

24. 7. 2015 23:30

Bidejť by to tak nebylo, když ten prostý muslim si ani není schopný korán sám přečíst. Musí holt věřit imámům...

2 0
možnosti

A když se ty soudružky sluníčkářky začnou cítit ohrožené adekvátními reakcemi "protistrany" nad únosnou mez, tak např. roztroubí, že mají rakovinu, oholí si hlavu a rozjedou jakousi pofiderní kampaň po vzoru jisté soudružky z HateFree (aneb nenávist je zdarma) - protože "holka s rakovinou" = automaticky chudinka, která zaslouží ochranu, i kdyby to byla masová vražedkyně :-)

6 6
možnosti
SP

Ne, to mělo být obrovské mínus ;-€

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 27,80
  • Průměrná čtenost 5496x
Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Seznam rubrik