Diskuse

No a co

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Knihy ne, ať je jednou vyhodí mé děti, až tady nebudu, to už mi bude fuk.

Trochu jsem to zlehčila, ale přestava budoucnosti mi také nahání strach. Suchá léta a stále více migrantů, to Evropa nemůže zvládnout.

A to ještě nezačal pohyb lidí z Indie a Číny, nebo si snad myslíte, že je to zbytečná obava.

Tady by se mělo ukázat zda společenství zemí v EUEU dokáže to základní, ochránit svoje občany a zajistit pro ně dostatek vody a potravin v Evropě. To že je všeho dostatek neznamená, že tomu tak bude vždy.:-(

0 0
možnosti
Foto

O38t81a 81B36l67a64ž21e13k

27. 7. 2015 23:37

OPRAVUJI:

Paní Divišová: : "Nicméně představa, že k nám budou ve velkém migrovat muslimové praktikující nejpřísnější islám také není pravdivá."

Pan Ptáček: "Ale velmi pravděpodobná."

Paní Divišová: "Není to pravděpodobné. Naše muslimská obec je bezvýznamná. "

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paní Divišová, pokud odvozujete neexistenci hrozby nejpřísnějšího islámu u nás především z faktu, že vaše muslimská obec je bezvýznamná, pak se nedivte citlivosti naší veřejnosti na možnost početního narůstání vaší obce imigranty.

1 0
možnosti

Neokopíroval jste celý text a tím jste moje slova vytrhl z velmi podstatného kontextu. Moje věta byla odpovědí na delší komentář pana Ptáčka o muslimské komunitě v ČR. A není to moje obec, já nejsem muslimka.

0 0
možnosti

V ľudskej histórii zatiaľ dlhodobo neexistovala žiadna civilizácia založená na ateizme. Je to totiž také vákuum, ktoré na celospoločenskej úrovni jednoducho niečím musí byť zaplnené - nejakým transcendentálnym učením či filozofiou.

Keď sa komunisti zbavili Boha, tak to transcendentálno objavili v revolučnom boji robotníckej triedy a "večne živom" Leninovi, Marxovi a Engelsovi.

Keď sa Boha zbavili dnešní liberáli, tak ho nahradili transcendentálnom v podobe sociálneho inžinierstva, multi-kulti filozofie, genderizmu či homosexualizmu... A nenávisťou k vlastnej kultúre + nekritickým obdivom k iným kultúram a náboženstvám.

Jednoduché zhrnutie: komu sa nepáči "spiatočnícke, tmárske a stredoveké" kresťanstvo, ten si bude musieť zvyknúť na islam... Ateizmus na spoločenskej úrovni má len jeden smer vývoja - dekadenciu spoločnosti a jej úpadok...

0 0
možnosti

Tak jsem si schválně vyhledala na internetu třeba to, že nošení džín způsobuje zemětřesení, které proběhlo i naším tiskem....Byla to převzato z jedněch pakistánských novin, kde bylo jednoznačně řečeno, že se jedná o ironický text...(zcela dole), takže hoax....

zde indické noviny, které zprávu uvedly (a jejich dementi)

http://www.newindianexpress.com/world/Women-Wearing-Jeans-Are-Reason-Behind-Earthquakes-JUI-F-Chief-Maulana-Fazlur-Rehman-Correction/2015/05/30/article2840945.ece

a zde pakistánské noviny s původním článkem

http://www.pakistantoday.com.pk/2014/02/01/comment/maulana-fazlur-rehman-wants-military-operation-against-jeans-wearing-women/

1 1
možnosti

Pročítám si zdejší diskusi a pořád tak nevěřím , že by to s naší společností bylo tak špatné.... Pro ty z Vás , kteří touží po objektivitě zde mám jeden zajímavý odkaz :

http://www.databazeknih.cz/knihy/svetla-a-stiny-islamu-29350

Tu knihu napsal člověk , který ví o čem píše. Je objektivní , nezaujatá , autor islám ani nechválí ani nezatracuje a nutí čtenáře , aby přemýšlel. 

Každý , kdo touží se o islámu něco dozvědět by si ji měl přečíst. Ty informace jsou trochu jiné , než informace od českých "odborníků" typu Konvičky či Okamury.

4 3
možnosti
Foto

A kolik imigrantů a našich potenciálních spoluobčanů s naprosto odlišnou kulturou jio zná a četlo?

1 0
možnosti

Tohle všechno je v Egyptě? Mazec.

0 0
možnosti

Tento článek není ničím jiným než blábolem. Na téma Islám bych uvítal blogy od vědců , kteří se touto problematikou dlouhodobě zabývají , případně od manažerů zahraničních firem , kteří v muslimských zemích dlouhodobě pobývali , případně od novinářů a spisovatelů , kteří tyto země znají. I blog nějakého nezávislého cestovatele , který některou z islámských zemí procestoval na vlastní triko (a je jich v této zemi docela dost) bych bral..Ale určitě neberu blog od nějaké české zakomplexované pipiny , která tímto doufá, že si ji někdo všimne a svěří ji padesáté místo na kandidátce v následujících volbách. Vytváření umělého strachu a hysterie ...to je něco , co tato země potřebuje ze všeho nejméně.

To , co jste vážená paní popsala , je stav někde mezi územím, které ovládá mega zločinecký gang s názvem Islámský stát a nejkonzervativnějšími zeměmi typu Saudská Arábie. Ve velké části muslimských zemí mají ženy stejná práva a povinnosti jako muži. Asi se budete divit , ale v takové muslmské zemi jako je Turecko běžně vystupují západní popoví umělci ..a že v dost velké části muslimských zemí nakoupíte alkohol. A že i zábava je také povolena. To , co je přísně zakázáno jsou však hazardní hry.  A kladu si otázku , kdyby k nějakému takovému zákazu došlo třeba i u nás , byli bychom o něco ochuzeni ? Vždyť hazard ve finále pouze generuje chudáky. Je to tak , jak napsal nějaký vědec , který se problematikou islámu začal zabývat v době , kdy většina zdejších diskutérů ještě nebyla na světě. Islám není růžový. Islám zároveň není ani černý. Tak jako naše kultura i naše zvyky. Je pouze jiný. A jediný náš strach je strachem z neznalosti...

5 18
možnosti

pane bože Vy jste praštěnej

6 1
možnosti

I34v67a75n 68M94i85n68á33ř

27. 7. 2015 11:21

Tento článek je skutečně velmi reálnou skutečností,kterou nám zcela nezodpovědně připravují pánové Sobotka a Chovanec. V televizních reportážích je vytvářen falešný dojem,jakoby téměř polovina společnosti

nebezpečný islám vítala! Vláda,která si absolutně neví rady s většinou nevzdělaných a práce se štítících Romů,nás rok co rok bude BEZ NAŠEHO SOUHLASU - zahlcovat nebezpečnými islámisty !!! Skutečnou zvrhlostí je,

nazývat naprostou většinu občanů - islám odmítající - nacisty !!!

7 3
možnosti

Ano. To je ono co těm idealistickým telatům schází. Zdravý rozum a špetka odpovědno co po sobě zanechám.

PS: a to nezmiňuji "dobrosery" z povolání, kteří si z toho už dávno udělali výnosnou živnost - stovky pracovníků začleňovacích agentur, studie sociálních vyloučeností.

MOC PROSÍM, slovo "dobroser" již těchto souvislostech bylo užito mnohokráte a procházelo, neuráží nikoho kdo dělá skutečné dobro, ale popisuje ty, kteří hlásají, šíření svého dobra za vaše peníze a s vámi odmítají i diskutovat o pojetí účelnosti, či zda jejich dobro je opravdu dobrem. Je opakem běžně užívaného "zlojeda"

15 1
možnosti
Foto

Výborně napsáno, souhlas a karma R^

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS