Zpátky do středověku

6. 01. 2016 10:04:23
Milé ženy, nedivte se, že jste znásilňovány. Podívejte se na sebe, jak vypadáte!!! Tyto věty slýcháme stále častěji.

Sleduji události posledních týdnů a hodilo by se říct, že "se nestačím divit". Ale já už se bohužel ani nedivím. Skutečnost, kdy viníkem je oběť, nepřišla ze dne na den. A řeknu to na plná ústa, i když se to nesmí, i když za to přicházejí výhružky, i když za to padají žaloby. Zvrácená multikulti politika zašla tak daleko, že nesmí být přesně označen pachatel, nesmí se uvést jeho rasa, nesmí se uvést jeho vyznání. Proč? Protože by se ukázalo to, co už dávno všichni vědí, že umělé zasazení tak rozdílných kultur, návyků, hodnotových žebříčků a lidí, kteří přicházejí z Blízkého východu či Afriky, přináší naprosté převrácení našich životů, jak jsme je znali, přináší ztrátu bezpečí a přináší ztrátu svobod.

A není to jen o zasazení těchto kultur a lidí do evropského světa, je to především o dvojím metru v uplatňování zákonů. Je to také ve strachu říct pravdu, aby se na vás nesesypala horda zaměstnanců neziskovek a dalších lidí, které mají z těchto problémů neuvěřitelný kšeft. Všichni vědí to, co také řekl bývalý prezident Václav Klaus na sklonku roku v České televizi: "Ten, kdo podporuje multikulturalismus, je přinejmenším hlupák!" Úplně s ním nesouhlasím. Jen někteří jsou hlupáci. Ti, kteří tomu ve skutečnosti ještě pořád věří. Jsou tady ale také tací, pro které, jak už jsem napsala výše, je multikulti výborným zdrojem příjmů. Ti rozhodně hlupáci nejsou. Ti jsou horší, protože prodávají vlastní zem, vlastní lidi a vlastní děti. "Po mně potopa!"

Řekněme si to na rovinu. Opravdu si nemyslím, že by se původní obyvatelé Evropy natolik charakterově změnili, že by civilizační vývoj přirozeně udělal tak obrovský krok zpátky, aby se rázem začaly množit trestné činy jako je znásilnění ženy. A opět budu citovat Václava Klause ze stejného pořadu: "Rozlišujme Evropany a lidi, kteří v Evropě pobývají!" V tom je to jádro pudla. Ne každý, kdo žije v Evropě, je Evropan. Ne každý, kdo se v Evropě narodil, musí být nutně Evropan. Jistě, že ne. Vraťme se k migrantům, kteří obsazují Evropu už nějaké to desetiletí. Evropa udělala tu samou chybu, jako kdysi Indiáni, otevřela svou náruč, poskytla domovy a začala živit cizí lidi, aniž by se příliš ptala, co jsou zač. Aniž by tvrdě trestala porušení zákonů, které sama vytvořila. A přesně ve státech, kde tolerance byla nejvyšší, jsou dnes problémy největší. Přesně v těchto státech jsou velmi početné a rozsáhlé a uzavřené komunity migrantů, především muslimů, jejichž děti a vnoučata se dnes radikalizují a mnohdy ani neumějí jazyk země, ve které se narodily, necítí se totiž být občany této země. A radikalizují se především v mešitách, které jsme jim v dobré víře dovolili postavit.

Vlastně jsme si naprosto všechno zavinili sami. Tak štědrou sociální politikou, že se vyplatí nepracovat. Zavíráním očí před kriminalitou menšin. Před ústupky, které nás samotné ženou více a více do kouta. Jak je možné, že v České republice existuje něco, jako je VÝJIMKA ZE ZÁKONA? Jak je možné, že zákony neplatí pro všechny? Ano, mluvím o halal porážkách. Netvrdím, že běžná jatka jsou nějaká hitparáda, nyní ale mluvím o principu "výjimka ze zákona". Nikdo mě nepřesvědčí, že porážka, kdy má zvíře napůl uříznutou hlavu, aby vykrvácelo při vědomí a mohlo poslouchat muslimské modlitby při svém umírání, není týráním zvířete. Ale ať už je či není, jednou u nás platí zákon, že zvíře má být před usmrcením zbaveno vědomí (omráčeno), tak to má platit pro všechny. Proč mají české školy měnit svůj školní řád, který je funkční a platný, jen proto, že někdo se rozhodl ukazovat svoji víru (pokrývka hlavy)? Uplatňujme svoji vlastní ústavu, která jasně říká, že jsme sekulárním státem. Školy, obzvláště státní školy, by přesně tuto sekularitu měly vyžadovat. Proč se má státní, tedy sekulární organizce přizpůsobovat jakémukoliv náboženství? Proč neprošel v České republice zákon, že čeština je úředním jazykem? Protože to zřejmě není potřeba - ale co to znamená? Že migranti, kteří přijdou k nám, nemají povinnost při svém začleňování učit se česky. Naopak budou nuceni zdravotníci a úředníci učit se jazyk, který ovládají migranti.

Přesně toto jsou ty krůčky, ta salámová politika, kdy ukrajujeme sami sebe. A výsledek? Únosy školaček muslimským gangem v UK pro prostituci, kdy se policie bála zasáhnout, aby ji někdo neobvinil z rasismu a xenofobie. "Šance" 1:4, že v kdysi nejbezpečnější zemi (Švédsku) bude žena znásilněna. Kým myslíte? Ve stejné zemi vznik kliniky pro znásilněné muže (mužem). Nejeden útok ve Francii, opět z řad muslimů. Rušení vlastních tradic a zvyklostí (vánoční stromy, masopusty, novoroční oslavy, koncerty...). A ejhle, máme najednou v Německu útok tisícovky neevropských mužů na ženy. No, to je zděšení, to je překvapení! Jak pro koho. A jaký byste čekali závěr? Zpřísnění bezpečnostních opatření? Přehodnocení azylové politiky? Nikoliv!!! Závěrem je doporučení ženám, aby se oblékaly tak, aby chudák migrant neměl pocit, že je znásilnění v pořádku. Doporučení ženám, aby se držely od jakéhokoliv muže na vzdálenost natažené paže! Je to výsměch. Je to plivnutí do tváře všem evropským ženám. Říkáte nám, že si ženy za svá znásilnění mohou samy jen proto, že nenosí burku a nesedí zavřené doma.

V okamžiku, kdy společnost neumí ochránit své nejslabší a mezi ně ženy, na které útočí horda mužů, rozhodně patří, je něco špatně. A pokud jsou ženy stavěny do světla, že si za to vlastně můžou samy, je to ještě horší. A všechno jen proto, aby mohly Evropu obsadit hordy lidí, pro které je žena méně, než věc a pro které jsou původní Evropané jen peněženky, které jim seslal Alláh. Evropa se vykašlala na svůj vývoj, vykašlala se na tvrdě vydobytou svobodu pro své obyvatele, vykašlala se na úctu k sobě samé a rozhodla se navrátit do 7. století. A lidem, kteří se nebudou chtít spokojit s tímto stavem, nezbyde, než se přizpůsobit a použít na hrubý pytel hrubou záplatu. Vítejte ve středověku!

Autor: Ivana Burešová Marková | středa 6.1.2016 10:04 | karma článku: 48.43 | přečteno: 20469x

Další články blogera

Ivana Burešová Marková

Jsi první žena s pytlíkem, kterou znám

Prohlásil můj kamarád na vandru, když viděl, že mám u opasku přidělaný měšec na peníze. Tehdy to vyvolalo smích. Dnes už by se asi nikdo nesmál.

12.2.2024 v 9:37 | Karma článku: 33.43 | Přečteno: 1033 | Diskuse

Ivana Burešová Marková

Hrdost nosí korunu

Česká koruna má v únoru 31. narozeniny, ta československá by měla už stopáté. Kolikrát ještě ale budeme smět slavit?

7.2.2024 v 11:31 | Karma článku: 22.16 | Přečteno: 375 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 16 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 10.81 | Přečteno: 203 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 15.52 | Přečteno: 340 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 98 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.70 | Přečteno: 562 | Diskuse
Počet článků 20 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5496

Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...